keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Iloa ja surua.

Niin, kuten otsikko sanoo, viimeiseen viikkoon on sisältynyt sekä naurua että surun kyyneliä. Tästä johtuen myös pentublogin päivittely on ollut "tauolla", päivät tällä viikolla ovat menneet puhtaasti arjesta selviämiseen. 
Rakas rakkaampi mummokoira Mona nukkui lauantaina 30.1. aamupäivästä eläinlääkärissä pois ikiuneen. Suru ja ikävä on pohjaton, ja kyyneleet ovat silmissäni tämän tästä. Rakas perheenjäsen on poissa.
Niin, sitä iloa. No sitä on onneksi löytynyt näistä ihanista pönöistä ja aikuisista koirista. Niin pennut kuin aikuiset koirat ovat tuntuneet aavistava suruni, sillä ne tulevat syliin, painautuvat lähelle. Pennut ovat koittaneet nuolla kyyneliäni. 
Pentujen touhuilut saavat onneksi hymyn naamalle. Ne toikkaroivat leluja raahaten, pörisevät polleina toisilleen ja ovat vaan niin kaiken kaikkiaan hellyttäviä! <3 Pönöt myös syövät erittäin hienosti kiinteää jo: turvotettua nappulaa, pentumoussea, raakaa jauhelihaa ja kermaviiliä/piimää. 
Isommat koirat leikkivät niiden kanssa juuri sopivan riehakkaasti, ja Muska the Supernanny menee aina rauhottelemaan, jos pönöillä tulee sanaharkkaa esim. lelusta. Manna ja Milka puolestaan ovat ottaneet tehtäväkseen, että pennut saavat nukkua rauhassa. Ne istuvat pentujen vieressä niitä vahtien, vuoronperään. Ja Madde painii hellästi pentujen kanssa. Lempi puolestaan ottaa hänelle annetun "vapaa-ajan" pennuista tyytyväisenä vastaan, luutaan syöden. :) 

Alle olen kerännyt pentujen kuvia. Kuvat ovat pääosin viime viikolta, kun pennut olivat 4-viikkoisia. Koitan saada tuoreempia kuvia otettua nyt lähiaikoina.
Ainiin, tästä pentueesta tuli Bowie-pentue. Edesmenneen David Bowien vuoksi, yksi lempiartisteistani. 

Wauhtitytön Lady Grinning Soul "Lissu"

Wauhtitytön Let's Dance "Lassi"

Wauhtitytön Space Oddity "Leevi"

Wauhtitytön Starman "Lenni"

Pönöt unilla, lampaan karva paras paikka :)

Ja pönöt hereillä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti