sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Pienet maailman valloittajat :D

4kpl 3,5-viikkoista pientä pönöstä, ja reviiri sen kuin laajenee! Viikko sitten pakkasimme pentulaatikon pois, ja pönöt ovat ottaneet pentuaitauksen sekä oikeastaan koko pentuhuoneen laajaan käyttöön. Portilla on käyty haistelemassa siellä päivystäviä valmiudessa ;) olevia nannyja -Madde, Muska, Manna ja Milka odottavat jo kovin, että pääsisivät pentujen kanssa touhuamaan. :D Etenkin Lissu on kerran jos useamminkin löytynyt portilta häntä pystyssä pörisemästä nannyilleen... Lissu on muutoinkin näyttänyt, että missä kaappi seisoo: Se pörisee/murisee veljilleen, kiukkuaa Lempi-mammalle tämän pestessä Lissua, puhumattakaan kun likan kynsiä leikataan. This girl has  Attitude! :D Leevi-seikkailija puolestaan suorittaa omia tutkimusmatkojaan, mutta huomattavasti hiljaisemmin kuin siskonsa. Leevi reippaili mm. ensimmäisenä pönöistä portille ja muualle huoneeseen, palaten sitten varsin ylpeänä takaisin sisarustensa luo, kuin kertoen, että mitä löytyi. Ihana muru! Lassi ja Lenni reippailevat myös, mutta ehkä hivenen varovaisemmin. Toisaalta nämä kaksi osaavat sitten jo retuuttaa Ikea-hiiriä varsin mallikkaasti, ihan niinkin hyvin, että jos kaveri koittaa ottaa hiiren, niin murina on hyyyyvin äänekästä, eikä hiirestä noin vain luovuta. Lassilla ja Lennillä tuntuvat myös jo ala- ja yläkulmurit. 
Pönöt saivat ensimmäisen matokuurin Lempi-mamman kanssa, kauhean pärskinnän ja maiskuttelun säestämänä. Nyt viikonloppuna ollaankin maisteltu jo muutakin kuin vain Lempi-mamman maitoa, nimittäin Starter moussea höystettynä äidinmaidonkorvikkeella. Ja erinomaisesti maistui! Jopa niinkin hyvin, että Lissu koki tarpeelliseksi murista Lempi-mammalleen tämän tullessa puhdistamaan ruokakuppia...... :D 

Tällä hetkellä näyttää sille, että kaikille pennuille on löytynyt oma koti. 

Alla kuvia viikolta. Poseerauksista ei sitten tullut yhtään mitään. Pönöt olivat sitä mieltä, että voisin painua hiiteen kamerani kanssa. 


Lassi unilla <3

Leevi <3

Lenni <3

Lissu kauneusunilla

Namm! Hyvin maistuu!

Lissu ja iglu-pedin tuunaus..... 

Leevin poseeraus! :)

Lassi ja Lissu (joka ei pysynyt paikallaan hetkeäkään)

Sisko kuiskuttelee veljelleen.... <3

Lenni-muru <3

Ihana nappisilmä-Lenni!

<3Leevi <3

Sormen maistelua à Leevi

Leevi & Lassi: Mee jo sen kameras kanssa!

Veljekset 

Leevi, Lenni ja Lassi

Pojat on sitä mieltä, että nyt riitti. 

Se ainoa, joka suostui poseeraamaan. Ikea-hiiri ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti