keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Pönöset kohta 6 viikkoa -jo!

Huh, mihin tämä aika hujahtaakaan! Pennut täyttävät huomenna 6 viikkoa, vastahan ne olivat ihan pienenpieniä mönkijöitä... <3 
Blogin päivittely on ollut hieman jäissä viime päivät, allekirjoittaneen kunnon kuume-räkätaudin vuoksi. Pahinta tässä sairastelussa on ollut, kun ääni on ollut poissa, koirien käskeminen on ollut enemmän ja vähemmän pihinän ja käsimerkkien varassa... Noh, pönöset ovat ainakin nauttineet, kun ovat saaneet leikkiä isompien russeleiden kanssa päivät minun maatessa sohvalla pihisemässä. 
Pentujen kanssa olemme käyneet ulkona, ja reipppaasti pönöset pihalla liikkuivat. Lissu löysi heti märän puun lehden, jota se kantoi varsin ylpeänä... :D Tällä hetkellä vettä tulee ulkona kuin saavista kaatamalla, joten nyt ulkoilut ovat jääneet vähemmälle -myös tämän sairasteluni vuoksi. Voi kunpa kelit hieman helpottaisivat, niin päästäisiin pentujen kanssa pihalle ihan kunnolla!
Huomenna pennut saavat sirut niskaan, ja ensi viikolla maanantaina onkin sitten reissu eläinsairaala Aistiin, jossa pennut baer-testataan. Pennut kuulevat kaikki, siitä minulla ei ole epäilystäkään, mutta haluan tutkituttaa ne tässä vaiheessa, koska russeleilla esiintyy kuuroutta ja puoli-kuuroutta. 
Alle olen kerännyt kuva viikon varrelta. Aika ihana muruja nämä! <3

Lissu the maastoutuja :D

Kukkuu! 

Lassi, ihana murunen! Päiväunikaverini ;)

Leevi ja Ikea-hiiri :D

Hiiri saa kyytiä Leevin toimesta! :D

Lassi tuumailee....

... ja sitten voi taas poseerata kameralle! 

Lenni, tuo söpöstelijä <3

Lissu-neiti (ja Ikea-hiiren maistelu)

Lenni tarkkana!

Lassi ja Mannan pyörittely :D

Lassi & Lissu

Tylsäää tämä poseeraaminen! T. Lassi

Lissu ja Lassi kuiskuttelevat salaisuuksia Muskan korvaan... 

Manna ja mielipide pönösen vahtimiselle... ;)

Lissu-neiti osaa onneksi ottaa erinomaisen rennosti! 

Kasa muruja <3

Milka-tädin viereen on hyvä käydä päiväunille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti