sunnuntai 21. helmikuuta 2016

7 viikkoa vanhat pönöt, ja meno eikun kiihtyy...

Pennut täyttivät 7 viikkoa pari päivää sitten. Kauheaa, kohta pönöt suuntaavat uusiin koteihin (jotka ovat kyllä ihan supermahtavia!) ja tänne palaa ns. perusarki. Pentujen luovutus on minulle aina ihanankamalaa. Samalla, kun ajatus normaaliarjen palaamisesta viehättää, on myös pala kurkussa ja kyyneleitä saa nieleskellä. Onneksi näillekin Lempin & Igorin pönöille on aivan huippu-kodit tiedossa! :)

Alkuviikosta suuntasimme pönöjen kanssa eläinsairaala Aistiin, jossa pennut kuulotestattiin. Kaikilla pennuilla on normaali kuulo, jesss! 

Lissu testattavana

Pönöt heräämässä nukutuksesta

Sääkin on onneksi suosinut, ts. tulipalopakkasia ei ole ollut saatikka inhottavaa vesisadetta. Pönöt ovatkin ulkoilleet aina kun mahdollista, ja hienosti pissat ja kakat tulevat jo ulos! Reippaita pönöjä ovat!

Milka näyttää mallia kiipeilyssä

Lissu ja katse tulevaisuuteen?

Yhdessä haistellaan myös :D

Lenni, tuo pikku isäntä

Täältä tullaan! Leevi ja Lenni 

Lissu kinosten seassa 

Ensi viikolla on sitten luvassa ns. kunnon eläinlääkäritarkastus (vaikka pennut Aistissa jo kertaalleen tutkittiinkin nukutusta varten) Mevet-eläinlääkäriasemalla. Tämän jälkeen kaikki alkaakin pentupakettia myöten olla valmiina pentujen uusiin koteihin muuttamista varten. Lempi-mamma lähti jo eilen omaan kotiinsa. Hyvin kotiutuminen on sujunut, eivätkä täälläkään pönöt ole mamman perään itkeneet. Alla kuvaterveisiä Lempiltä, kuvia viikon varrelta (kumikana osottautui pönöjen suosikkileluksi!) sekä ns. potrettikuvat pönöistä.

Mammakoira ihka omassa pedissään 

Lenni ja Leevi sekä kumikana

Saisinko kumikanan? Leevi kyselee Leeviltä...

Lenni innostui leikkimään kanalla :D

Madde- ja Muska-tätien viereen on hyvä Lassin nukahtaa

Kaikki pönöt unten mailla <3

Lenni

Hra Maastoutuja , Lenni

Lissu-Lisbet

Lissu ja kumikanan lumo :D

Lassi, kovin huolestuneen oloisena <3

Leevi poseeraa

Leevi ja kana :D

Kaikki pönöt. Ainoa kuva, joka oli julkaisukelpoinen edes jotenkin

Lassi ja poseeraus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti