sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Hei me nähdään ja kuullaan! :D

Noniin, tämän viikon aikana onkin pentujen tähän astisessa elämässä tapahtunut kaikkea uutta, sillä pönöillä aukesivat silmät ja korvat! Tässä Lissu ja Leevi toimivat suunnan näyttäjinä, heillä aukesivat silmät ensin. Lassi ja Lenni tulivat kuitenkin hyvin perässä, ja perjantaihin mennessä kaikilla olivat silmät auenneet. Korvatkin ovat nyt auenneet kaikilla, mikä tarkoittaa, että pönöt reagoivat ääniin herkemmin (mikä toki on hyvä asia!). 
Pentulaatikossa alkoi myös olla "seikkailua" siihen malliin, että sen laidat tulivat etenkin Lissulle ja Leeville hyvin nopeasti vastaan, mistä he luonnollisesti erittäin kuuluvalla piipitys-ulinalla ilmoittivat...! :D Näin ollen eilen pennut sitten "muuttivat" pentulaatikosta isompaan pentuaitaukseen, jossa on nyt tilaa seikkailla. Pennut ovat myös selvästi alkaneet hakeutumaan pois karvaisilta nukkuma-alustoilta tarpeita tekemään pissi-alustoille, viisaita kakruja siis! :) Myös äänenkäyttöä on alkanut kuulumaan, murinan, haukkumisen ja piipityksen muodossa. Hännät heiluvat myös kovasti jo! :) 
Painot nousevat pönöillä hyvään tahtiin, ollen nyt 700g:n molemmin puolin. Pennut kasvavat mukavan tasaisesti. 
Lempi-mamma hoitaa pentuaitauksen siisteyden edelleen erittäin suurella tarkkuudella, ja huolehtii myös luonnollisesti, että pönöt pysyvät siisteinä. Lempi on alkanut myös olemaan omien koirieni kanssa, pentujen hoidon lomassa luonnollisesti. Nämä "hengähdystauot" pönöjen hoidosta Lempsu on käyttänyt etenkin puruluiden tuhoamiseen... 
Alla pentujen kuvat 2-viikkoisina, ihanat murut! <3

Lissu-neiti

Lissu <3

Lenni-murunen

Lenni <3

Lassi osaa jo poseerata ;)

Lassi <3

Leevi-herra

Leevi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti